Лукс и кич в соцрезиденцията на VIP Brother

Шоуто стартира тази вечер, вижте къщата на съквартирантите
Обновена: 15 сеп 2014 14:13 | 15 сеп 2014 14:13, Александър Попов
55

Снимка: VIP Brother

Тази вечер ще отвори врати къщата на VIP Brother, като сред тези, които ще я прекрачат, са официално обявените Евгени Минчев и Йорданка Христова, Ели Гигова, Ива Екимова, плеймейтката Кучкова, Жени Калканджиева и съпругът й Тачо, Камелия Воче, актьорът Иво Аръков и др.

Къде ще живеят съквартирантите?

Замайващ лукс и търсен бароков кич са основният ключ към интериора на Образцовия дом. Преобладаващите цветове, както подобава на соцлукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или от велур, напълно подходящи, за да седнат в тях соцлидери.

Романтиката в дома ще се допълва от голяма камина в средата на хола с две удобни кресла пред нея. Билярдна маса с червено вместо традиционното зелено сукно ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. Ренесансови картини красят стените, а празни барокови рамки очакват снимките на обитателите на Образцовия дом.

За да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденция, ВИП-овете ще се хранят на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на Тато.

Естествено, къщата разполага с голям двор и басейн, където се очаква да се вихрят клюки и флиртове.

Освен Изповедалнята, спалните и баните, които останаха скрити за камерите, тайна остава и една голяма закрита площ, за която зрители и съквартиранти тепърва ще научат каква функция има, кой ще я обитава и при какви условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
18
 
! Отговори
още преди 10 години
Данчето Христова ми се струва адска досада. и аман от Куба-та й и Фидела й Кастро. Едно си баба знае, едно си баба бае е нейната работа.
5
1
 
14
 
! Отговори
аааа преди 10 години
обстановката добре, ама "звездите" мноооого скучни бееееееееееееееееееееееее. Пууууууууууууууууууууу. Какво да й гледаме на калканджиева и недораслия й мъж или пък на евгени минчев, дето всичките му номера вече са известни. ИСКАМЕ ЕЛЕН, ИСКАМЕ ЕЛЕН, ИСКАМЕ МАЙОНЕЗАТА. АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
4
1
 
23
 
! Отговори
КРУМ преди 10 години
поредната тв боза...някви ВИП" хора, или поне мислещи се за такива, ще ядът, пият, *** и тн.и хората трябва да ги гледат защото ги дават в най гледаното време, и то по национална телевизия, а на всичкото отгоре да им пращат есемеси за хонорарите..."Сега отговарям на всички въпроси, с едно изречение - Болен, здрав носи" !
3
4
 
31
 
! Отговори
Шибан Реалист 2 преди 10 години
.... Само си представете едно : На тия смешници , на които от довечера ще започваме да им гледаме циганиите всяка вечер от 20 часа... Ще им дадат "хонорари" от по 50 бона за "влизане".... 10 или 12 човека по 50 бона са НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА! А сега се замислете - какво можеше да се направи за хорицата в Мизия и Черноморието за тези НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА!!!!....... Е_ _ ти "Държавата".... е_ _ти чудото!!!! Сигурно и в изостаналата част на Африка и Азия няма такива смешници , като нас! :(...
2
1
 
36
 
! Отговори
Шибан Реалист преди 10 години
.... Единствената личност , която може да се нарече "ВИП ПЕРСОНА" и "ЗВЕЗДА" от тая сбирщина е Другарката Йорданка Христова! И то НЕ защото има много известни песни.... А защото пред Комунистическия "период" на България е прескачала редовно до "братска" Куба да пее на "ушенце" на бате ви Фидел.... а и един Бог знае още къде му е "пеела" ;) ! Всичко останало в този пореден "БРАДЪР" е абсолютна *** , направена "ИЗВЕСТНА" от ЖЪЛТАТА ПРЕСА.... !!!!!
1
6
 
30
 
! Отговори
преди 10 години
От тези изброените псевдо звезди у нас ми е позната само Гигова, като щерка на Гигов и спортен коментатор. Останалите звучат като жалка сбирщина от непрокопсали несретници, ламтящи за фалшива слава чрез някакво жалко реалити. НО тъпите фенчета нека се радват!